måndag 12 oktober 2009

Kedja med två hängen
Ja, det här är ju inget nytt med avtagbara hängen, men det är så smart tycker jag, ibland vill man bara vara lite enkel. Jag hittade den här snygga kedjan på syfestivalen, den är 90 cm lång, kan regleras så den blir kortare. Hängen av grön tova boll (inte av mig) och svart agat. Jag kommer defintivt att använda mig av tovade bollar i vinter, jag som avskyr att bära för tunga smycken, får så ont i nacken.;)


Intresserad? Ja här kan man köpa det!
Vänner köper naturligtvis billigare direkt av mig!


4 kommentarer:

 1. Kanonsnyggt smycke! Och den där svarta saken i bakgrunden ser ju mycket trevlig ut, nåt för keramiklektionen kanske!?!
  Kram M-L

  SvaraRadera
 2. Tack! :D Ja den krukan från "Gotlandskrukan" köpte jag på loppis för 30kr, billigt det! Det är lite knepigt för mig att hålla på med grejer på keramiken, jag måste ju passa lilla samtidigt. Jag får aldrig koncentrera mig helt på det jag gär, det är ju bara på dagtid. Jag har gjort några kavlade fat tidigare och funderar på något sånt, inte alltför krävande :)

  SvaraRadera
 3. För mig är keramiken det enda jag gör som är "barnfritt" för det är på måndag förmiddag då barnen är i skolan, kan aldrig gå nån kvällskurs för då jobbar mannen. Vilket bra loppisfynd; 30 kr:- för den snygga formen;-)

  SvaraRadera
 4. Gillar den där gröna ullkulan!

  SvaraRadera