onsdag 28 oktober 2009

kompis
Fick en idé om att göra kompis eller syskonsmycken. Jag har gjort dessa i två storlekar, det är ju vanligast att syskon är i olika åldrar . Jag har tänkt så att göra en modell som kan passa både pojkar och flickor, de flesta föräldrar vill inte ha för mycket rosa gullegull på pojkarna, men hjärta tycker jag passar även pojkar. Tycker det är trist att det alltid ska vara döskallar och andra "tuffa" motiv till killar, särskilt när de inte ens väljer själva. Jag har alltid klätt min pojke i kläder med roliga motiv i glada färger, det tycker han fortfarande om, men har börjat intressera sig för lite enligt honom "coola" grejer . Så visst, han får av båda, han väljer själv nu som 5-åring. Smycken däremot har han inte varit intresserad av att bära, tills i somras när jag frågade på skoj om han ville ha elefanthalsbandet jag gjort till honom, ja det ville han!? Blev så förvånad :) Men ha ber aldrig själmant. Ja, killar och tjejer är olika av naturen, det märks så väl.Jag har ju två gossar, jag styr inte deras intressen, de styr mig! Jag slösar inte pengar på något de inte är intresserade av. Alla typer av leksaker finns här, mina gamla dockor tex. men de är totalt ointressanta för Ville, återstår att se vad Cornelis tycker, nu fascineras han mest av bilar och datorer! Som 1-åring!


Om smycken nu, jag har använt glaspärlor och borstade små hjärtan i sterlingsilver.


Finns att köpa här!


5 kommentarer:

 1. Jättesnygga! Älskar de där borstade hjärtanen, men har inte kommit mig för att köpa något. Lilltjejen här (inte sååå liten, 11 år) kikade på den här bilden och undrade om jag inte kunde göra varsit kompisarmband till henne och hennes bästis. Mina tjejer har nog fått en överdos av smycken, för det är otroligt sällan de har något på sig. (Men gissa om de äger många?)

  SvaraRadera
 2. Kanonfina armband, gillar de där hjärtanen jättemycket också precis som "Kajo", men har inte heller gjort nåt med dom.
  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Hoppas det vr okej att jag länkade dina smycken från min blogg? Inte din blogg alltså utan bara "smyckessidan". De är så otroligt fina!

  SvaraRadera
 4. Tack söta ni! Men självklart Julia!Det är ju bara kul!Jag blir så glad så att du uppskattar mina smyckenoch ger mig lite relam med!:)

  SvaraRadera
 5. Reklam skulle jag skriva! Tangentbordet har några tröga knappar så jag missar ibland vissa bokstäver ;)

  SvaraRadera