måndag 9 november 2009

Dancing AngelSådana här änglar ser vi dyka upp lite varstans, men alla gör vi dem lite olika ändå. Jag tyckte det var kul när jag hittade stooora änglavingar så jag kunde göra ett stoooort hänge , här har jag använt en fasettslipad glasbumling, lite vriden (därav den dansande...) en rosa swarovskipärla som huvud och silverpläterad koppartråd, Art Wire. Ängeln är avtagbar så kan man bära halsbandet dubbelt eller som y-form, eller varför inte byta ut hänget. Kedjan blev jag så förtjust i, den är nätt och silvrig. Jag länkade på några sötisar och bergkristall, samt en söt gammal knapp av glas.Här kan man köpa det-
5 kommentarer:

 1. Ja, jag känner igen ängelformen. Men kul att alla gär sina egna varianter.
  Går det bra att sälja på SIgnerat?

  SvaraRadera
 2. Hej, jag hittade de där stora vingarna i helgen, det fanns ju flera olika att välja på också, jättefina och ännu lite ovanliga!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Maria, jag har haft fyra försäljningar, det är inte så dåligt med tanke på att jag varit där så kort tid och inte haft möjlighet att synas på någon blogg eller blivit tipsad om, det tar nog ett litet tag att bygga upp en kundkrets.:) Jag säljer annars utanför Signerat, har mina stammisar som återkommer.Eftersom detta är en hobbyverksamhet jag bedriver är jag inte beroende av att sälja så mycket, jag är glad om det täcker de inköp jag vill göra, vilket det gör. Är tacksam att jag får hålla på med något jag gillar så mycket och att folk frågar efter mina smycken och vill handla är väldigt roligt!:)
  Hur går det själv? Antar att du säljer mest genom din egna hemsida. :D

  SvaraRadera
 4. jag säljer väldigt lite genom Signerat. Därför kollade jag bara om du säljer mycket. Jag säljer genom hemsidan, återförsälj, marknader och i en butik inne i piteå.

  SvaraRadera
 5. De har ju inte haft någon direkt makrnadsföring, få som hittar dit, men nu är det ju på gång. Något guldmedlemskap söker jag förstås inte till när det är på hobbynivå, så jag hoppas få åka lite snålkjuts på alla som lockas dit genom de som får synas. Den som säljer mest är ju tjejen med populära namnsmycken, allt som är "inne" går hem hos de flesta. Själv måste jag göra sånt jag tycker är kul, annars är det ingen mening , skulle tröttna snabbt av att bara stansa texter.
  Jag har ju inga alternativa ställen att sälja på på nätet, hinner inte, är föräldraledig, men mycket möjligt att man skulle sälja mer genom egen hemsida, men det är så bekvämt så här tycker jag. :)och när det funkar så bra utanför är det ingen mening just nu, hinner ändå inte producera så mycket med två små barn.

  SvaraRadera