lördag 12 december 2009

Några alster av krympplastHär har jag gjort två varianter av krympplast. De är spontant målade, enda tanken var att armbandet skulle ha olika mönster på varje platta.
Hjärtat med rosor har ett litet metallhjärta och sötvattenspärla som dekoration och hänger på svart fuskmocka. Jag har lite fler plastdelar på lager som jag ska göra något kul med längre fram, efter jul får det nog bli tror jag , i alla fall när jag slutat med ögonbehandlingen som jag hoppas kunna göra snart. Ska på återbesök på tisdag. Håll tummarna!

Ha en skön kväll!
Smyckena finns att köpa på messini design på http://www.signerat.se/


9 kommentarer:

 1. Här kan du läsa och gissa vem jag pratar om... :)

  http://parlbesatt.blogspot.com/2009/12/lite-roar-smabarn-och-sa-mig-da.html

  SvaraRadera
 2. Hej hej,

  Jag köpte Panduros paket, både Basic och Metallic. Tycker det vita täckte dåligt, men jaja, det var så mycket billigare att köpa hela paket än att köpa pennor styckevis att jag chansade. Skulle vilja ha en penna som verkligen GÖR vitt, inte bara dämpar det man har under. Sen måste man verkligen vänta på att det ena torkat innan man går över med ett nytt lager t ex vitt, annars förstör man pennorna, märkte jag lite för snabbt... ;)

  Kul att du gillade mina hängen! Nu ska jag gå in på signerat och se vad du tar för hjärthalsbandet, eftersom jag fått en förfrågan om flera av hängena och inte har en susning om hur man ska uppfatta värdet. Det är ju bara plast, på ett sätt, men jag satt ett bra tag, och plasten och pennorna kostade...

  Det där kunde jag diskutera hur länge som helst, så jag lägger av nu. :)

  SvaraRadera
 3. Hejhej, du är så kul! Har skrivit hos dig ja.;)

  SvaraRadera
 4. hej!

  vad roligt att du ville beställa min lilla sköldpadda :) nu är han lagd på lådan och ligger och huttrar, hoppas han klarar resan väl :)

  var så lustigt för just när jag fick mail om att du beställt satt jag och tittade på armbandet här och tänkte att det skulle jag ha beställt :)

  kram från celine!

  SvaraRadera
 5. Hej, den är så go den lilla paddisen, lilla Cornelis ska få den av sin storebror Ville :D
  Den måste få stanna i huset så vi alla får sitta och beundra den, jag är ju löjligt förtjust i söta kramdjur, särskilt när de är hemsydda i mysiga tyger.;)

  Kram på dig! :D

  SvaraRadera
 6. När jag ser dina saker skulle jag vilja ha work shop med dig. Antingen som elev eller som assistent. Jag älskar ditt kreativa sinne. Har sällan sett nån som leker så fritt, bland svenska bloggar jag stött på, utom kanske jag själv då, om jag får säga så utan att det låter alltför förmätet.

  Och så gör du förbaskat snygga bilder då.

  SvaraRadera
 7. Tack, vad gullig du är! Jag vet inte om jag är så rolig som elev, jag ska ju alltid krångla till det och göra på mitt eget vis och ställa tusen frågor, jag undrar just om kursledaren för silverlera tyckte jag var så kul..eller fast kanske, en intresserad elev är väl bra..eller? :D
  Ja, du är väl påhittig om nån, och så härligt spontan, det gillar jag!

  SvaraRadera
 8. Armbandet i krympplast med svarta figurer är kanonsnyggt!

  SvaraRadera