fredag 15 januari 2010

Fräscht i vitt
Tycker det är fräscht med vitt och silver, särskilt när man blandar in olika nyanser på det vita. I armbandet har jag vit kvarts, vit bergjade och silverpläterade pärlor och kåpor finns att köpa här http://www.signerat.se/butik/armband/linda/index.php?l=2152&s=2152
Jag kunde inte låta bli att fota lilla Cornelis knubbiga hand :)
Halsbandet Marianne har jag gjort av en vacker gammal skålformad glaspärla, i denna har jag limmat en större sötvattenspärla. Jag har fått tag på ett riktigt superlim. Marianne blev såld igår.
Hoppas ni får en skön fredag alla mina trevliga bloggläsare, mina barn är lite sjuka och nu har även jag blivit smittad men vi gör det bästa av situationen och fixar en myspysseldag med hemmagjord playdodeg bla. själv är jag sugen på att måla mina dalahästar jag köpte i Nusnäs i somras. Blir de fina ska jag sälja dem på Signerat. :)

4 kommentarer:

 1. Jättefint, som vanligt :-D
  Själv är jag jätteglad idag, för min inspiration har hittat hem!

  Skickar en krya på er kram!!

  SvaraRadera
 2. Tack jolin! Vad kul att du känner dig inspirerad igen, försår att man blir trött när man har en massa beställningsjobb, visst är det bra att affärerna går bra, men det är roligare att arbeta fritt, tycker jag i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Ja, det tycker jag med är roligast!
  Jag får passa på nu när det är efter jul, blir inte lika hysteriskt då, så man kan leka lite med pärlor o material.

  SvaraRadera
 4. Vilken ljuvlig bild på barnhanden!

  Krya på er!

  Lustigt att du skrev om att blanda olika vita, härinne, precis efter att jag hade gjort ett sånt och du skrev om det. Synkronicitet! :)

  SvaraRadera