tisdag 26 januari 2010

Gitttans gröna och födelsedagsset!


Jag vill ha färg, färg, färg, kanske för att jag är så trött, trött, trött, när den lille inte vill sova om nätterna och för att jag själv är en obotlig nattuggla som promt ska vara kreativ när mörkret faller på, men tur att jag har en sådan kul hobby och att min försäljning bara går bättre och bättre, märkligt nog har jag sålt för 33% mer denna månad som ännu inte är slut mot föregående!!! Kul, kul ,kul! Men nu ska jag inte tjata mer utan lägga in några nyheter! Är pärlsmycken mode eller ej....?? det har varit mycket silver nu, men jag struntar i vilket, härliga är de att bära om sommaren och de som har en egen personlig smak struntar också i trender!
Ett smyckeset tycker jag är en bra idé att ge bort till någon man vill fira lite extra!
Smycken finns förstås att köpa på Signerat!

7 kommentarer:

 1. Jättesnyggt med det gröna pärlade, jag gillar det verkligen!
  Kul att du säljer så bra, januari är ju en fattig månad för många, men jag har också haft en del försäljning. Trodde att det skulle vara dött ett tag nu faktiskt.
  Gittan gör sig bra på bild tycker jag!
  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Januari är nog inte längre någon fattig månad, det är nog vanligare att man ger bort pengar till jul numer när folk redan har "allt",men så är det ju också billigare att handla hos
  "messini design" och även "Smycken och Smulor" än från relativt kända märken i massproduktion. Vad är roligast att handla?! :D
  Men det blir inte så värst mycket vinst över efter skatt...med tanke på tiden man lägger ner...men skoj är det i alla fall!

  Tack Marie-Louise för komplimangen!

  SvaraRadera
 3. Hej tjejen!! Tack for din fina kommentar, o japp jag har gjort trassel bollarna sjalv, tycker det ar sa roligt nar jag kommer pa nagot nytt o man leker fram det. Josses sa fint detta grona halsband ar du har gjort, sa harliga farger!
  Hur ar det, saljer du mycket via FB? jag har lange funderat pa o vara med dar, men va med ett litet tag o kannde att det inte funkade, vill vara lite privat om man sager sa men anda fa ut smyckerna mer..Manga kramar fran mig!!
  Pennie

  SvaraRadera
 4. Åh, vad fint det långa pärlhalsbandet var :)

  SvaraRadera
 5. Vad fint allt det gröna var! Blev sugen på att ta fram gröna lådan, och det passar ju bra eftersom jag har en grön beställning.. :)

  Ang krympplasten så har jag läst det där om att det inte är färdigt om det är krulligt ännu, men här tror jag det blev nåt annat fel. De krullade ihop sig och så fastnade ändorna i varann och smälte fast lite. Sen försökte jag få loss dem, men de hade de liksom redan bestämt sig verkar det som, för de ville inte plana ut mer fast jag stretade och drog i dem....

  Och ja, jag har haft en plåt och så tyngsta kokböckerna på.. Men det där med max fyra i ugnen hade jag missat, det var himla bra att du sa!

  SvaraRadera
 6. Pennie, jag tror inte jag säljer så mycket genom facebook, jag har bara haft sidan sen början på denna månad,jag tänkte att jag ändå är inne där så kan jag ju ha en sida med mina smycken och mina vänner tycker det är lätt och kul att hålla sig uppdaterade.Jag säljer bara genom Signerat över nätet, sen en del privat fast inget jag lagt tid på utan folk hör av sig när de vill handla helt enkelt.
  Men jag planerar en visning i vår, hade sådana några ggr per år förut och det är både trevligt och ger bra försäljning.

  SvaraRadera
 7. Katarina, kul att se dig igen, vi undra vart du tog vägen, Marie-Louise å ja :)

  SvaraRadera