tisdag 12 januari 2010

Inpirationen flödar :) armband
Jag har gjort så mycket nytt, men jag kan inte lägga upp mer på Signerat nu, tar ju upp hela första sidan snart, men här kan jag visa desto mer om vad som komma skall på Signerat framöver :)
Mycket i blått igen, och det blir snyggt till alla ljusa jeanskläder i sommar .
Först ut är några spiralarmband som jag lagt ut till försäljning i dag sedan följer några romanatiska smycken med änglar och sååå tjusiga porslinspärlor. :D Vilket armband är din favorit?

3 kommentarer:

 1. Min favorit är helt klart det med de vita o blå porslinspärlorna! Hängena är underbara :-)

  Du borde skaffa dig en hemsida till alla dina fina smycken.
  Rapport från Formex kommer ;-)

  SvaraRadera
 2. Den är min favvo med och Angelina, jag älskar porslin överhuvudtaget, romantiskt :)
  Jag hade en hemsida förut men det kosta ju pengar, men jag betalar för domännamnet i så fall jag skaffar en ny i framtiden, fast det är rätt bra som det är nu. Jag ska ju också starta ett företag i vår, ska bara gå några kurser först, men jag kommer nog mest sälja på visningar och genom Signerat, känns lagomt det till att börja med :) Räknar med att jobba med detta ca 20% och vara vanligt anställt utöver.
  Kom gärna med tips om något som jag kan ha nytta av som företagare. Just nu bedriver jag hobbyverksamhet, synd att så himla mycket går till skatt, det är svårt att ta bra betalt för smycken eftersom de nog inte blir sålda om de är för dyra.:/ men å andra sidan får jag göra något jag älskar! :D

  SvaraRadera
 3. De där blompärlorna är underbara, har spanat på dom men inte köpt några (ännu). Min mamma blev allt bra smickrad av din fina kommentar om hennes sjalar. Jag kan ju ta hand om fotograferingen av dom iallafall! hihi.

  SvaraRadera