söndag 10 januari 2010

Lena och Lotta, Kelly
Nu har jag gjort så mycket i silverfärgat och ville använda en annan metall. Favoriten är antikguld, jag tycker det ser så där gammeldags romantiskt ut.
Här visar jag två halsband, det ena kan man byta hängen på, blomman har en knapp och hjärtat en sten.Halsband nummer två har ett hänge med hjärta i bergkristall och en sådan söt liten ros. :)
Båda passar att ge bort på alla hjärtans dag.

6 kommentarer:

 1. Jättefina halsband, såg det där fina hjärtat i en webshop idag och tyckte det var så fint, kan man tänka sig att du ska vara med i deras tävling!?!. Jag ska se om jag får iväg nån beställning nån dag så jag kan delta också!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag måste lägga in dig i Readern, annars har du gjort förton saker tills dess jag kollar igen. Fantastiskt fina saker har du gjort sen sist. Älskar blom-knapp-ringen!

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Jag har oxå börjat med smycken i koppar o antikguld. Har velat gjort det länge, men det kräver ju att man köper hem en bas då o det har jag inte orkat med ;-)

  SvaraRadera
 4. Hejsan, tack för kommentarerna. Marie Louise, jag tror inte jag deltar denna gång, om jag inte får något plötsligt ryck! Jag brukar då och då beställa från smyckestillbehör ändå, om det var den butiken du syftade på :)

  SvaraRadera
 5. Precis, det var där jag såg hjärtat, men det kan ju finnas på fler ställen också. Tror att det är den enda tävlingen just nu om det inte är nån annan som hittat fler. Det är en "tråd" på Pärlguiden just nu där tävlingar efterlyses. Jag väntar på ett ryck också, för jag har inga ideér just nu till nån vintersaga iallafall. M-L

  SvaraRadera
 6. Ja, jag tänker att det kanske är lite töntigt att vara med och tävla igen, jag har ju redan vunnit en gång liksom, inte för att jag tror att jag vinner igen, men ändå, fast det är ett underbart tema, så för den skull skulle det kunna vara roligt och se vad man åtstadkommer utifrån det. Det är sällan man lägger ner så mycket tid på ett smycke annars, det är inte lönsamt och de flesta verkar vilja ha det enkla också. :)
  Ska bli mycket spännande att se alla bidrag i alla fall!

  SvaraRadera