torsdag 18 februari 2010

JEANS!
Det var ingen som ville gissa materialet jag syftade på i några tidigare inlägg, men jeans är alltså svaret. Vad är inte trendigare än jeans just nu!! Har ni sett några smycken av jeans, inte jag i alla fall så jag hoppas det blir lite nytt för Signerats besökare. Det har varit väldigt mycket läder som förvisso är snyggt men till sommaren äre ju bara så läckert med jeans!!!


6 kommentarer:

 1. Jag har funderat vad du skulle hitta på men absolut inte kommit i närheten av detta. Snyggt och ett måste för jeansälskaren förstås. Du kanske kan göra smycken av folks utslitna avlagda favvojeans:-)

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag tänkte det Marie-Louise , jag har nog några par här hemma,ett byxben räcker länge det.Jag håller på med några några ritningar,(i huvudet)när de präntats ner på papper tar jag dem till en skräddare.:)Kanske inte lönsamt, men ibland blir jag galen av att inte få utlopp för mina idéer för att jag själv inte kan genomföra dem. Jag syr aldrig och har ingen lust att bekanta mig med en symaskin heller, för krångligt och tråkigt. Önskar dock att jag var en sy och sticka människa också men samtidigt är det kul att handla sådana saker av andra handarbetare. En supergullig kvinna (jag träffat över nätet) och jag, har bytt varor med varandra vid några tillfällen, väldigt praktiskt och kul!Det blir så personligt med handgjorda ting.

  SvaraRadera
 3. Superläckra! Är man jeansälskare, så är man.. Skulle kunna bli läckert med tunnare jeanstyg som är lite fransat också. Då gehöver man inte sy-det är bara lite pilligt att dra ut trådar så att man får en lagom franskant.

  SvaraRadera
 4. Tack Malin, jag tänkte göra halssmycken av jeans också med tunnare tyg :)
  Jag har inte sytt, det var en färdig remsa ;)

  SvaraRadera