söndag 7 februari 2010

Jolin


Armband som blivit så populära hos mig är denna typ i silver, svart slang och lite varierande pärlor på memorywire. Inget armband är det andra likt men de har en gemensam stil. Praktist också om man ska ge bort till någon och inte vet vad denna har för storlek.

Här kan man köpa Jolin som innehåller läckra skumkoraller , därav ligger priset lite högre än de med enklare pärlor.http://www.signerat.se/butik/armband/jolin/index.php?l=2152&s=2152

5 kommentarer:

 1. Riktigt tufft och snyggt med rött och den mörka metallen och svarta detaljer. Själv får jag inte till det riktigt med memorywiren. (Försöker då och då):-)

  SvaraRadera
 2. Jag bara älskar dessa armband, hade med mina för första gången på min visning i torsdags och alla såldes direkt!!Just att man kan variera dom så är jätte kul!

  SvaraRadera
 3. Tjohoooo!!! Hahaha! Vad glad jag blir över att få ett smycke uppkallat efter mig, tack o tack o tack!
  Det är verkligen urtjusigt!
  Hoppas du säljer mig till nån snäll ägarinna :-)

  Läste ditt förra inlägg o jag måste ju säga att DU inspirerar MIG minst lika mycket o jag säger som Marie-Louise att jag blir lika smickrad varje gång nån blir inspirerad av det jag gör.
  You GO girl!!!!

  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Hihi, ja ,jag tänker att detta är ett tufft armband som samtidigt utrålar värme sprallighet och en mjukhet med dessa vackra koraller och hjärtliga hjärtan och lite oregelbunden mix, det är väl du det "Jollan" tuff, mjuk, varm och sprallig!
  Du kanske inte gillar "Jollan" fast jag tyckte det lätt gulligt :D Är det någon som kallar dig det?

  SvaraRadera
 5. Hihi! Jag kallades faktiskt Jollan av mina grannar o en av mina bästisar när jag var liten!
  (Kompisen uttalade det Jållan, vilket jag inte gillade eftersom det lät som Skrållan, hahaha!)
  Nu tycker jag bara att det är kul med olika namn....kärt barn har många namn heter det väl? ;-)

  SvaraRadera