onsdag 10 mars 2010

Vita & Klara och några fler armbandHär kommer några fler armband som ligger inne på Signerat nu. Helena hör till Vita och Klara serien. Ett mycket användbart och vackert armband tycker jag, kedjan är ju så snygg!
Sen en sött och romantikst armband med små rosor på. Änte gulligt så säg! (läses på dalmål)
Till sist ett smycke som får mig att tänka på medelhavet. Varmt men friskt, lite exotiskt. Visst är lampworkpärlorna läckra! Riktigt snyggt till vita kläder kan jag lova! :)


6 kommentarer:

 1. Hörru din lilla kulla, har du rötterna i Dalarna eller? Det har jag men det kanske du vet redan!?! Riktigt fina armband du snickrat ihop här!
  Hoppas du mår bättre, läste på FB att du inte är bra. Vad var det för kurs du skulle gå?

  SvaraRadera
 2. Inte ja direkt men min mamma är ju uppvuxen där, jag har varit där mycket om somrarna och åker fortfarande dit. Vad har du för anknytning där? Min mamma är från Moooora (läs med dalmål);)Hon heter Berit.Tänk om våra mammor känner till varandra?

  SvaraRadera
 3. Just ja, glömde skriva, jag är förkyld och känner mig yr , Har diagnosen meniéres. Ibland får jag kraftiga yrselanfall ibland lätta. Nu en lätt form, blir extra känslig när jag är förkyld eller om jag sover aldeles för lite, ska även undvika för salt mat. Var kanske inte så bra att äta typ 15 oliver häromdan och en massa saltgurka, får ju sånt suuug ibland så det är inte sant.Salt och ättika i en kombination är gott.Saltet samlar ju vätska i kroppen och örat kan inte ta hand om det riktigt vilket gör att jag går yrsel.

  SvaraRadera
 4. Trist hörrdudu (dalmål)med meniére, inte roligt det heller. Jag har ju bott i Avesta hela min ljuva ungdom(haha), flyttade till Göteborg när jag var 17, följde med kärleken hit. Har aldrig hittat hem igen (förutom små besök hos släkten då) men pratar fortfarande dalmål förstås!!! Ibland känns det lite scizofrent att ena stunden prata på FB och andra stunden här...
  Kram på dig. I helgen ska jag pärla...

  SvaraRadera
 5. Äh, det är ju inte dödligt hörrdudu...mår lite bättre nu faktist, jag älskar dalmål, det låter så treeeeevligt. :) Ja, nu finns ni ju överallt alla ni pääärlare :D Ha så kul i helgen, själv är jag tvungen att stäääääda, men på lörd kväll går jag på konsert och på söndag på kalas, så det är inte synd om mig inte :D Kram!

  SvaraRadera
 6. Superfin kedja i Helena, blev nästan sugen på att fråga var den kommer ifrån. Och så var det lustigt med de andra två, för jag tror jag har likadana pärlor hemma. Kul med färg också!

  SvaraRadera