tisdag 29 juni 2010

Pridesmycken ,Regnbågssmycken, var med och tävla!

Hejsan, nu kan du tävla om ett pridesmycke/regnbågssmycke hos mig, antingen här på bloggen eller på fansidan i mappen " inför pridefestivalen". Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar till varför du vill vinna ett pridesmycke. Vinnaren dras genom lottning och får välja ett av messinidesigns pridesmycken som kommer att vara av variernade slag. Redan nu kan man köpa dessa hästar på Signerat, se länken till höger. Även täljda hästar kommer att finnas så småningom i regnbågsfärgerna, dessa har ett lite högre pris p.ga arbetskostanden.
Halsband och armband kommer längre fram , väntar ännu på materialet :)

5 kommentarer:

 1. Jag vill hemskt gärna vinna ett pridesmycke eftersom jag tyvärr kommer att missa hela Pride i år då jag är på ett konservativt bröllop i USA. Jag tänkte att ett pridesmycke där dels skulle kunna förhindra omedvetna obehagliga kommentarer om homosexualitet (i och med att folk kanske tänker på vad de säger om jag visar var jag står) och dels kanske skulle öppna för lite mer vänliga diskussioner i ämnet när människor får träffa en priderepresentant livs levande och får se att vi inte bits. Kanske sår jag ett litet frö om att homosexualitet inte är något negativt som måste bekämpas utan att homosexuella personer är precis som vem som helst.

  Vänligen,
  Ina på turistbyrån

  SvaraRadera
 2. Gillar det du skriver ! Kul att du är med! Lycka till! :)

  SvaraRadera
 3. Hej hej,

  Jag skrev till nån på Pride om mina muffar, när jag hade gjort en som var regnbågsrandig. Fick inget svar, konstigt nog, tyckte jag. Sen insåg jag att jag som vanligt tagit chakra-regnbågen och inte HBT-diton... Kanske inte så konstigt att de tyckte det inte var nåt att ha. RFSU har hört av sig flera gånger, men sen har det ändå inte blivit nåt... Trist, tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag skulle gärna vinna ett sånt fint smycke. Jag tycker att kärlek är kärlek och kärlek är vackert. Att inte alla tycker så är obegripligt.

  SvaraRadera
 5. Vad kul Anna! :)Håller fullständigt med dig!

  SvaraRadera