torsdag 5 augusti 2010

Lite nytt!Jag gillar att göra olika typer av smycken, spralliga, färglada , enkla det blir som roligast då att få variera sig hela tiden. Här är några av mina enklare smycken, man kan tycka att de är lätta att få till, men sanningen är att de är ofta de jag lägger ner mer tid på, att få rätt proportioner, att de små detaljerna ska harmonisera med varandra, det är än större konst än att blanda in många sorters pärlor och färger som liksom flyter in i varandra.

5 kommentarer:

 1. Gud så fina nyheter Karin & så himla söt Du är. Såg Dig på foto först NU! Du ser ut som en liten skolflicka, bara så Du vet!

  Min Gustaf fyller år och jag undrar om Du kan stansa ett maskulint & rockigt halsband till honom.

  Annars, jag är så glad för vårt samarbete och snart får jag äntligen visa det på min blogg. Jag har inte fått tummarna loss att skriva ihop något... kan inte Du göra det Karin? Alltså den där presentationen som vi pratat om!

  Agneta

  SvaraRadera
 2. Håller med om att ibland är det "enklaste" smycket det svåraste att få till, men oftast är de smyckena mer omtyckta! Kanske just för att de är enkla och passar till "allt"?!
  Bra jobbat!
  Mervi

  SvaraRadera
 3. Tack, vad snälla ni är! Inte ser jag ut som en skolflicka inte, men många blir förvånade när jag säger min ålder.
  Ska se om jag får ihop en presentation. :S

  SvaraRadera
 4. Jättefina! Jag håller med, de enkla kan jag sitta och greja med hur länge som helst för att få till propotioner som jag är nöjd med.

  SvaraRadera
 5. Jättefina! Jag håller med! De enkla kan jag sitta och greja med hur länge som helst innan jag får till propotioner som jag är nöjd med..

  SvaraRadera