söndag 14 februari 2010

Sweet Cathy Cat


Jag tycker mycket om katter, men jag har aldrig ägt någon. Nu när jag har små barn vill jag inte heller ha någon ,men nån gång i mitt liv ska jag skaffa mig en liten söt randig bondkatt, för de är den sorten jag gillar mest. Här har jag gjort ett armband med snygga lampworks och vita stenpärlor blandat med silvriga metaller, men gissa vad jag fånigt nog gillar mest med armbandet, den lilla söta flirtiga katten förstås ;) Armbandet finns på Signerat. En bra present till en kattälskare kanske :D

6 kommentarer:

 1. hej!
  Jag gillar också katter! men så har jag blivit allergisk på äldre dar...

  SvaraRadera
 2. Omg! I'm in lööööv <3 Nu har jag köpt armbandet =) Kramizar

  SvaraRadera
 3. Vad roligt Eva,och nu har jag ju hjärtliga erbjudanden också vilket betyder att du får en liten gåva på köpet :)

  SvaraRadera
 4. Kul att se ditt prickiga armband! Jättefint! Katt kan man skaffa närsomhelst! Som gammal van kattmänniska rekommenderar jag 2 katter om det ska vara innekatter samt ett ORDENTLIGT klösträd. Mina erfarenheter är att honkatter oftast är mer egensinniga än hankatter. Rekommenderar kastrering.. Jag satsade efter ett par katter på raskatter- inget jag ångrar! Tyvärr dog vår Ragdoll Tussen för ett tag sedan, men vår älskade Oriental Ramses har vi kvar! Jag läste för ett par dagar sedan att barn som växer upp med djur utvecklar mindre allergier!

  SvaraRadera
 5. Tack Malin!Egentligen syftade jag på ett annat prickigt armband, men det ska jag lägga in en annan dag.Jag vill ha helst ha en utekatt,en vanlig bondkatt men inte om vi båda ska jobba heltid utanför hemmet, så vi får se när det blir, när jag blir pensionär kanske :)
  Det är av ren lathet jag inte vill ha någon katt just nu, det räcker att ta han om två små barn :)och ett hem.

  SvaraRadera
 6. Vet hur det är. Allt som ska hinnas med.. Dessutom vill man ju hinna med lite pärlande!!
  Tack och lov är mina barn 14 och 12 år nu!

  SvaraRadera